1. tammikuuta 2013

Nothing changes on New Year's Day

Kirjoitussuonen ollessa melko lailla tukossa ilmeisesti tukevan henkisen suola- ja rasvaravinnon takia ajattelin turvautua helppoon ratkaisuun ja jaaritella jotain kuluneen vuoden tapahtumista. Tämänkin ilon sain itseltäni pilattua, kun tajusin, että mitään tapahtumia ei jaariteltavaksi ole.

Samalla tajusin, että enhän minä blogilla tee yhtään mitään. Voisin toki kirjoittaa taas yhden postauksen niistä yhdestä tai kahdesta kestoaiheesta, joita aina käsittelen, mutta lienee tyylikkäämpää päästää irti koko blogin kantavasta "kirjoitus kerran kuussa" -teemasta ja väkisin kirjoittamisesta. Voin palata rikospaikalle sitten erikseen, jos joskus jotain järkevää sanottavaa tulee. En varsinaisesti odota, että tulisi.

Tässä teille lopuksi hellyyttävä kissavideo. (Tosin ilman kissoja tai hellyyttävyyttä.)


(U2: New Year's Day)

4 kommenttia:

 1. No höh. Mutta ehkä toisaalta on hyvä kokea tällainen musertava pettymys heti vuoden alkuun, niin suunta ei voi vuoden mittaan olla kuin ylöspäin.

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta! Hirveen järkevästi voit jo tänään palata rikospaikalle listaamalla kymmenen hyvää mieltä tuottavaa asiaa.

  VastaaPoista
 3. Uuden vuoden hyvyyttä myös sinne! Alun perin koko tämän tuoreimman blogin idea oli kirjoittaa harvakseltaan jotain isoa lyhyiden horinoitten sijasta ja mm. vältellä sitten meemien tekemistä täytteeksi siinä samalla.

  Ehkä tuosta välttelystä pidän kiinni yhä, vaikken muutakaan kirjoitettavaa keksisi — tai tavallaan juuri sen takia. Enkä kyllä tiedä, millaiset hyvää mieltä tuottavat asiat tulisivat mieleen, kun minusta lasi on kuitenkin aina puolityhjä ja vuotaa pohjasta.

  VastaaPoista